Szakorvosaink egytől-egyig területük kiválóságai, akik hosszú, a szakmában töltött aktív évekkel hátuk mögött kiemelkedő tapasztalattal és a legnagyobb magabiztossággal végeznek mind hagyományos, mind robotasszisztált műtéteket is.

 

Robotasszisztált sebészeti műtéteket olyan orvos végezhet, aki az ehhez szükséges vizsgát kiváló minősítéssel elvégezte. A da Vinci műtéti technológiájának elsajátításához nemzetközi vizsgaközpontokban tesznek tanúbizonyságot a gyártó cég folyamatos felügyelete mellett.

 

A folyamat négy fázisból áll. Az első lépésben elméletben megtanulják az orvosok az eszközök és a műszerek használati módját. A második szakaszban már tesztüzemmódban, szimulátorok segítségével sajátítják el a robot precíz működtetését. A folyamat harmadik lépése heti kettő rendszeres da Vinci készségfejlesztői tevékenység, ekkor veheti kezdetét első alkalommal élesben is operáció. Az első alkalmakkor azonban továbbra is felügyeletet biztosít a gyártó, így minden egyes „új” vizsgával rendelkező orvos által végzett robotasszisztált műtét megfigyelés mellett zajlik. A negyedik fázisban a konzolsebész átléphet a haladó szintre, amelynek keretein belül webináriumok, készséggyakorlatok, bizonyos kongresszusok segítik a további fejlődés útján.

Urológus robotsebészeink

Prof. Dr. Tenke Péter
urológus szakorvos, uro-onkológus, robotsebész

Urológia

- Részletek

Nőgyógyász robotsebészeink

Dr. Lintner Balázs PhD
szülész-nőgyógyász, nőgyógyász daganatsebész, robotsebész

Nőgyógyászat

- Részletek
Dr. Novák Zoltán PhD
szülész-nőgyógyász, nőgyógyászati sebész, robotsebész

Nőgyógyászat

- Részletek
Dr. Bokor Attila PhD.
szülész-nőgyógyász, nőgyógyász daganatsebész, robotsebész

Nőgyógyászat

- Részletek

Általános robotsebészeink

Dr. Sztipits Tamás
sebész, európai onkosebész, robotsebész szakorvos

Általános sebészet

- Részletek
Dr. Dubóczki Zsolt
sebész, mellkassebész, klinikai onkológus, robotsebész

Általános sebészet

- Részletek
Dr. Mészáros Péter
sebész, onkosebész szakorvos, robotsebész

Általános sebészet

- Részletek