“Úgy érzem, most az egészségügyben lehet a legnagyobb értéket teremteni, erre összpontosítok.”

Wáberer György

 

A Wáberer Medical Center a Hegyvidék Centrumában lévő HillSide Irodaház impozáns épületében, 3500 nm-en helyezkedik el. A Wáberer Medical Center vezetőségének hitvallása, hogy nem csak a gyógyításra szükséges kiemelkedő figyelmet fordítanunk, hanem a megelőzésre is, így egyénre szabott programokkal, egyedülálló színvonalon biztosítunk komplex egészségügyi szolgáltatásokat ügyfeleink számára a megelőzés, a teljeskörű képalkotó és labordiagnosztika, a járó- és fekvőbeteg ellátás számos területén. Intézményünkben 160 szakorvos lát el több, mint 40 féle szakterületen havonta több, mint 8000 pácienst.

 

Hiszünk abban, hogy a megelőzésre és utógondozásra is legalább akkora hangsúlyt kell fektetni, mint a gyógyításra. Azonban, ha gyógyítunk, azt csakis a legkorszerűbb és legbiztonságos technológiákkal, műtéti eszközökkel, kezelésekkel és nem utolsó sorban kiváló orvosokkal tesszük. Magyarország első és egyelőre egyetlen olyan magánkórháza vagyunk, akik a robotasszisztált műtéti lehetőséget kínálunk pácienseink számára. E döntés meghozatala mögött pedig hosszú tanulmányi folyamatok és szakvélemények húzódnak. Hiszen csakis azt a szolgáltatást nyújthatjuk betegeink számára, melyet mi magunk is biztonsággal és nyugodt szívvel mernénk alkalmazni.

 

Minél többet vizsgálódtunk a da Vinci robottechnológia zsenialitása után, annál több kételyünk foszlott szerte, míg végül bizonyosságot szereztünk arról, hogy véleményünk szerint ez a sebészeti műtétek legbiztonságosabb, legkorszerűbb, legprecízebb lehetséges műtéti eljárástípusa. S hogy melyek azok a számok, amelyek minket meggyőztek?

Több, mint 12 000 000 végrehajtott beavatkozás világszerte 2022-ig

7 500-nál több da Vinci rendszer található a világ több, mint 70 országában

Minden 17. másodpercben indítanak egy beavatkozást a világon da Vinci rendszerrel